Godt at vide

At holde sin hest smidig og afbalanceret med hestemassage og kropsterapi er altid en god ide, men i nogle tilfælde er det godt at være ekstra opmærksom.

Har din hest stået stille

Det er for heste, som med mennesker, lidt hårdt for kroppen at komme i gang igen efter en længere pause. Hesten er derfor i større risiko for at få spændinger og det er derfor en rigtig god ide at sørger for at din hest bliver løsnet. Så får i begge en god opstart og du mindsker også risikoen for skader.

Du har avanceret og er pågegyndt nye øvelser

Når hesten skal bruge sin krop på helt en ny og mere avanceret måde, er der stor chance for at den bliver spændt lidt op. For det lov at sætte sig, kan det blive en ærgerlig læringskurve for både dig og hesten.

Din hest viser pludselig ændring i adfærd

Når heste viser pludselige ændringer i deres adfærd under ridning, er det typisk et tegn på at de kompenserer for noget der er ubehageligt. Vil din hest pludselig ikke lave et galop-anspring eller skyder den pludselig skulder, så kunne det meget vel være at der er noget der sidder og niver et sted.

Du har givet den ekstra gas til træning

Det dannes altid affaldsstoffer når musklerne bliver brugt, men når kroppen rigtig giver den gas, kan det nogle gange være for svært for lymfekirtlerne at følge med. Bliver det ikke udrenset ophobes det og giver spændinger. Massage og kropsterapi hjælper med at få udrenset og afbalanceret.

Din unghest har haft vokseværk

Når hesten vokser er musklerne i større risiko for at spænde op. Ved massage og kropsterapi hjælper det muskelfibrene til at forblive glatte og afspændte.

Din hest er på sine ældre dage

Kroppens naturlige processor går lidt langsommere når man kommer op i årene, samtidig med at led og sener bliver mere stive. Det er derfor en rigtig god ide at give den ældre hest jævnlig kropsterapi, da de har ekstra brug for hjælp til at blive holdt smidige og sunde.

Sana Equine Afbalancering Priser Profil Kontakt